Er is niks vervelender dan een hele avond zonder uw elektrische kookgerei, laptop en uw televisie zitten. Toch is het niet altijd mogelijk om een stroomstoring in uw woning te voorkomen, denk aan een plotselinge kortsluiting, een overbelasting in uw groepenkast, enzovoorts. Met de 24/7 storing hulp in Bussum, helpen we u zowel overdag als ook in de late avonduren. Zo kunt u altijd blijven rekenen op de elektriciteit in uw woning! Heeft u zelf last van een stroomstoring op de late avond, schakel dan de 24/7 storing hulp van onze elektriciens in. We proberen zo snel mogelijk naar u toe te komen, om de stroomstoring te verhelpen.

Wanneer de hulp van onze storingsdienst inschakelen?

24/7 storing hulp bussum De hulp van onze 24/7 storingsdienst is niet altijd direct noodzakelijk, zoals u wellicht zal begrijpen. Het uitbreiden van uw groepenkast kan bijvoorbeeld best een dag wachten, evenals het aanleggen van nieuwe elektriciteitskabels, stopcontacten of aansluitingen voor de verlichting, etc. Wel is het inschakelen van de 24/7 storing hulp van onze elektricien raadzaam, als u een stroomstoring zelf niet kunt verhelpen. Probeer bijvoorbeeld eerst een gesprongen stop te vervangen en in uw omgeving te informeren, of meer mensen last hebben van een stroomstoring. Soms wordt de storing namelijk veroorzaakt door een elektriciteitshuisje in uw omgeving.

Mocht het vervangen van een stop niet het beoogde effect opleveren, dan helpen wij u graag! Onze specialisten kijken waardoor de stroomstoring veroorzaakt wordt en proberen de bron direct aan te pakken.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24-uurs dienst
  • Last van een storing?
  • Ook met spoed!
  • Kortsluiting?