Groepenkast uitbreiden in Bussum

Unikol voor al uw elektra!

DIRECT TER PLAATSE

Onze ervaren elektriciens zijn zeer snel ter plaatse. Neem dus gerust contact op met onze elektriciens!

24-UURS DIENST

Unikol is uw betrouwbare elektricien, dus ook voor klussen in het weekend en ’s nachts staan wij voor u klaar!

SPOEDSERVICE

Bij alle spoedgevallen staan wij voor u klaar. Neem direct contact op met onze spoed elektriciens!

STORING?

Last van een storing? Onze elektriciens zorgen voor een snelle oplossing waarbij uw wensen en veiligheid voorop staan!

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien in Bussum? Bel nu: 035-7820509

Groepenkast uitbreiden in Bussum

De groepenkast vormt het hart van het elektriciteitsnetwerk in uw woning, doordat de elektriciteit hier naar de verschillende groepen in huis wordt doorgestuurd. Het is belangrijk dat er een balans wordt aangebracht in het energieverbruik van de apparaten binnen deze verschillende groepen. Een overbelasting van een groep uit uw groepenkast kan namelijk de oorzaak vormen van een stroomstoring in uw huis. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt! Het uitbreiden van de groepenkast in Bussum kan ook noodzakelijk zijn als u een grootstroomverbruiker wilt gaan gebruiken, zoals een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts. De elektriciens van ons installatiebedrijf helpen u niet alleen bij het uitbreiden van uw meterkast, maar kunnen u tevens een passend advies geven over het verbruik van verschillende apparaten.

Installatie of uitbreiding van uw meterkast

Een elektricien kan u helpen met zeer uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van uw groepenkast. Zo kunnen we u helpen bij het installeren van de groepenkast als u een nieuwe woning heeft, waarbij we de verschillende groepen op de kamers in uw woning aansluiten. Ook het uitbreiden van uw groepenkast behoort tot de mogelijkheden om een stroomstoring te voorkomen, zoals eerder beschreven is. Tot slot helpen we u graag bij het onderhouden van uw groepenkast, door deze eens per jaar na te lopen op slijtage, storingen, enzovoorts.

Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een storing in uw meterkast, dan helpen onze elektriciens u bij het oplossen hiervan. Denk aan het vervangen van elektriciteitskabels, het vervangen van stoppen, enzovoorts. Onze elektriciens bieden u zowel overdag, als ook buiten de vaste werktijden om de gewenste hulp.

Dienstverlening

  • 24-uurs dienst
  • Last van een storing?
  • Ook met spoed!
  • Kortsluiting?