Wanneer u bezig bent met het verbouwen van uw woning, of wanneer u bijvoorbeeld een nieuw deel bij uw woning aan wilt bouwen, kunnen elektra werkzaamheden noodzakelijk zijn. Het begrip elektrawerkzaamheden is echter zeer divers, zo kan een elektricien u vanzelfsprekend ook helpen als u het volledige elektriciteitsnetwerk al in uw woning heeft aangelegd. Denk aan werkzaamheden als het aanleggen van nieuwe elektriciteitskabels in uw woning voor stopcontacten en aansluitpunten voor de verlichting in kamers, het uitbreiden en aansluiten van de groepen in de meterkast van uw woning of het verhelpen van een vervelende stroomstoring. Met welke elektra werkzaamheden in Bussum mogen onze elektriciens u helpen?

Installatie, onderhoud en reparatie

elektra werkzaamheden in bussum

Onze elektriciens helpen u met de installatie van nieuwe elektra in uw woning, zoals elektriciteitskabels of een meterkast. Wanneer alles naar wens is aangelegd, blijft het belangrijk om elektra werkzaamheden uit te voeren. Denk aan het onderhouden van de meterkast, het controleren van elektriciteitskabels op een beginnende kortsluiting in uw woning, enzovoorts. Door dit tijdig op te merken verkleint u de kans op een stroomstoring of zelfs brand in huis!

Heeft u toch te maken met een stroomstoring? Onze elektriciens zijn u graag van dienst bij het verhelpen van een storing in huis. Denk aan het vervangen van stoppen in de meterkast, het uitbreiden van uw groepenkast bij een overbelasting hiervan, enzovoorts. Dit is onder meer noodzakelijk als u bijvoorbeeld een grootstroomverbruiker gaat gebruiken, zoals een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24-uurs dienst
  • Last van een storing?
  • Ook met spoed!
  • Kortsluiting?